Δρ. Κων/νος Καλόγηρος

Η κλινική μας δημιουργήθηκε το 2016 από το Χειρουργό Οδοντίατρο Κωνσταντίνο Καλόγηρο. Ο κύριος Καλόγηρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2005 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, από την οποία και  αποφοίτησε το 2010.

Αμέσως μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε ως οδοντίατρος στο ιατρείο γνωστού και καταξιωμένου Οδοντίατρου της Αττικής.

Στη συνέχεια μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο ,όπου εργάστηκε για 5 συναπτά έτη σε δύο μεγάλες και σύγχρονες κλινικές, στο Cambridge και το Liverpool αντίστοιχα. Κατά τη περίοδο αυτή προσέφερε ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών σε μεγάλο αριθμό ασθενών στο NHS (National Health System) . Παράλληλα εργαζόταν και στον ιδιωτικό τομέα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για τις αισθητικές αποκαταστάσεις των οδοντοστοιχιών.

Ακολούθησε η υπηρεσία του στον Ελληνικό Στρατό , στο πλαίσιο του οποίου προσέφερε οδοντιατρικές υπηρεσίες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού στην Εθνική Άμυνα, στο στρατόπεδο του Καστελόριζου και τους κατοίκους του Καστελόριζου.

Κατά την πενταετή παραμονή του στη Μεγάλη Βρετανία ολοκλήρωσε με επιτυχία τρία διαφορετικά μετεκπαιδευτικά προγράμματα , κοντά σε καταξιωμένους Χειρουργούς  Οδοντιάτρους του Ην. Βασιλείου.

  • Μονοετή μετεκπαίδευση στη Αισθητική οδοντιατρική στο Tipton Academy,Manchester.
  • Μονοετή μετεκπαίδευση στην εμφυτευματολογία στη Dentale clinic,Shrewsbury.
  • 6μηνη μετεκπαίδευση στη στοματική χειρουργική στο NHS Addenbrookes Hospital,Cambridge.

Σήμερα προσφέρει υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες στη κλινική μας, με τις πιο up-to-date τεχνικές  και  με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ασθενή μας.